kerko ne Web:

 

ristorante ne Shqiperi


bandiera albanese

Web Directory

Zbulo oferten e javes

 

Shes: Daewoo Lanos 1.4 cilindirke benzine, viti ’99, ngjyra jeshile, full optional, ajer kondicionuar, cmimi Durres, 3.500 Euro


Shes : Ford Mondeo, viti ’98, ngyra Gri e metalizuar, fulll optional, ajer kondicionuar, per cdo prove,Durres

5.000 Euro
auto ford mondeo lato auto ford mondeo anteriore auto ford mondeo posteriore

 

 


Informacione te pergjithshme:

Tragete
tragetet Bari/Durres, Ankona/Durres, Trieste/Durres, Brindisi/Vlore; lidhjet ajrore nga Tirane ne Rome, Milano, Bolonja, Bari dhe Verona (con Alitalia, Belle Air ,Ada Air e Albanian Airlines, Albatrosairways).

 

Dokumente te nevojshme per hyrje ne vend

Pasaporta eshte e nevojshme. Vize hyrje: ne hyrje te kufirit (tokesor, detar, ajror) pervec pasaportave diplomatike dhe te sherbimit, eshte e detyrueshme pagesa prej 10 Euro per vizen.

Situata shendetesore

Strukturat mjekesore spitalore publike vazhdojne te mungojne ndersa disa struktura shendetesore private jane te nivelit me te larte sesa ato publike edhe pse gjithsesi nuk jane ne gjendje te kryejne nderhyrje me komplekse.

Patenta dhe drejtueshmeria e rrjeti rrugor
Patenta italiane pranohet.
N.B : E nevojshme Certifikata nderkombetare e qarkullimit ( qe merret prane c/o M.C.T.C) per te importuar perkohesisht dhe qarkullimin me makinen perkatese.