kerko ne Web:

 

Ambasada dhe Konsullata


bandiera albanese

Ambasada Italiane ne Tirane
Rruga Lek Dukagjini n. 2
Tirana, Albania
Tel. Ambasada: +355.4.275900 Fax : +355.4.250921
Fax Zyra Kancelerise: +355.4.250920
Sherbimi celular H24: 068.2027063
Numeri i emergjencave kombetare H24: +355.4.274900

Ambasada e Republikes se Shqiperise ne Itali
Zyra Kanceleria: Adresa: Via Asmara, 3-5 - 00199 Roma Tel. 0686224120 - Fax 0686216005

Zyra Konsullates Via Asmara, 3-5 - 00199 Roma Tel. 0686224130 - Fax 0686216005

S.E. PAVLI ZERI, Ambasador i jashtezakonshem dhe i Plotfuqishem (17 Dhjetor 2004)

Znj. JULIETA ZERI

Z. GJENCI GJOKA, Pergjegjesi (Pune Politike) (23 Janar 2005)

Znj. DONIKA HOXHA, Sekretari i Pare (28 Tetor 2002)

Znj. LEA FRASHERI (KALLOGJERI), Sekretar i Pare (kryetar i Seksioni te Konsullates) (6 Prill 2002)

Z. ASTRIT KALLOGJERI

Kapiteni i Anijes ASTRIT ALIAJ, Pergjegjes Ushtarak, Ushtria, Aeronautika e Flota Luftarake (1 Gusht 2003)

Znj. VJOLLCA ALIAJ

Z. ELTION VERLENI, Sekretari i Dyte (Punet Kulturore) (4 Dhjetor 2001)

Znj. VERA CARA, Sekretari i Dye (11 Shtator 2003)

Z. ALFRED SEVO, Pegjegjes (Shtypi) (27 Korrik 2002)

Z. BUJAR HAKRAMA, Sekretar i Dyte (28 Maj 2002)

Znj. ARIANA HAKRAMA

Toger kolonel AGRON NUREDINI, Oficeri i Lidhjes (22 Qershor 2003)

Znj. INA RAMA

Konsullatat e Republikes se Shqiperise ne Itali

ROME-SEKSIONI I KONSULLATES SE AMBASADES

Adresa: Via Asmara, 3-5 - 00199 Roma
Tel. 0686224130- Fax 0686216005
I gjithe territori i Republikes Italiane, pervec zonave te kompetences se Konsullates se meposhtme
Znj. LEA FRASHERI (KALLOGJERI), Sekretari i Pare (Kryetar i Seksionit te Konsullates) (6 Prill 2002)

BARI - KONSULLATA E PERGJITHSHME

Adresa Via Calefati, 7 - 70121 Bari
Tel. 0805727647 - Fax 0805283335
Zona e Pulies, Basilikes, Molises, Kalabrise, Sicilise, Sardenjes
Z. EDMOND SEVI, Konsull i Pergjithshem ( 25 Nentor 2003)
Z. ODIS MINEU, Konsull (10 Janar 2005)
Z. REZAR SHKEMBI, Konsull (7 Shkurt 2005)

MILANO - KONSULLATA E PERGJTIHSHME

Adresa: Piazza Duomo, 17 - 20122 Milano
Tel. 0286467423 - Fax 0286995396
Zona :Lugina Aosta, Trentino-Alto Adige, Friuli-Venezia Giulia, Veneto, Lombardia, Piemonte, Emilia-Romagna, Toscana, Umbria, Marche
Z. HASAN MUCOSTEPA, Konsull i pergjithshem ( 8 Mars 2001)
Znj. SUELA JANINA, Konsull (26 Janar 2004)
Z. HILA DRITAN, Konsull (8 Mars 2005)

BRESCIA - KONSULLATA E NDERIT

Adresa Via Cavour, 27 - 25121 Brescia
Zona e Provinces : Brescia
Z. SALVATORE CATALANO, Konsull Nderi ( 10 Shtator 2004)

CATANIA - KONSULLATA E NDERIT

Adresa Via Licciardi, 13 - 95126 Catania
Tel. 095383277
Zona Provinca Catania
Z. DARIO COLOMBO, Konsull Nderi (10 Maj 2002)

COSENZA - KONSULLATA E NDERIT

Adresa:Don Silvestre Marano, 1 - 87100 Cosenza
Tel. 098438374 - Fax 098438374
Zona:Provinca Cosenza
Z. MARIO BRUNETTI, Konsull nderi ( 3 Dhjetore 2003)

FIRENZE - KONSULLATA E NDERIT

Adresa Via Benedetto Dei, 2/A - 50127 Firenze
Tel. 0554392291 - Fax 0554392291
Zona Provinca Firenze
Z. LUTFI GURI, Konsull Nderi (24 Shtator 2003)

MANTOVA - KONSULLATA E NDERIT

Adresa Via Bernardo De Canal, 5/A - 46100 Mantova
Tel. e Fax 0376220755
Zona: Provinca di Mantova
Z. FRANCO FREDDI, Konsull Nderi ( 7 Shtator 2005)

NAPOLI - KONSULLATA E NDERIT

Adresa Salita della Stella, 38 - 80135 Napoli
Tel. 0815571310 - 0815707020 - Fax 0817626343
e-mail cpanar@tin.it
Zona Campania
Z. CLAUDIO PANARELLA, Konsull Nderi (9 Korrik 2001)

PALERMO - KONSULLATA E NDERIT

Adresa Via Principe Cranatelli, 86 - 90139 Palermo
Tel. 091325410 - Fax 091325410
Zona Provinca Palermo
Z. ADELFIO ELIO CARDINALE, Konsull Nderi (24 Shtator 2003)

REGGIO EMILIA - KONSULLATA E NDERIT

Adresa Viale Mazzini, 1 - 42019 Scandiano (Reggio Emilia)
Tel. 0522852135 - Fax 0522981440
E-mail info@consolatoalbaniaer.com
Zona Provinca Reggio Emilia
Z. ANGELO SANTORO, Konsull Nderi ( 29 Shtator 2003)

TORINO - KONSULLATA E NDERIT

Adresa Corso V. Emanuele, 84 - 10121 Torino
Tel. 011540225 - Fax 011540574
Zona Provinca Torino
Z. GIOVANNI FIRERA, Konsull Nderi (10 Qershor 2003)

Web Directory

Zbulo oferten e javes

 

Shes: Daewoo Lanos 1.4 cilindirke benzine, viti ’99, ngjyra jeshile, full optional, ajer kondicionuar, cmimi Durres, 3.500 Euro


Shes : Ford Mondeo, viti ’98, ngyra Gri e metalizuar, fulll optional, ajer kondicionuar, per cdo prove,Durres

5.000 Euro
auto ford mondeo lato auto ford mondeo anteriore auto ford mondeo posteriore

 

 


Informacione te pergjithshme:

Tragete
tragetet Bari/Durres, Ankona/Durres, Trieste/Durres, Brindisi/Vlore; lidhjet ajrore nga Tirane ne Rome, Milano, Bolonja, Bari dhe Verona (me (con Alitalia, Belle Air ,Ada Air e Albanian Airlines, Albatrosairways).

 

Dokumente te nevojshme per hyrje ne vend

Pasaporta eshte e nevojshme. Vize hyrje: ne hyrje te kufirit (tokesor, detar, ajror) pervec pasaportave diplomatike dhe te sherbimit, eshte e detyrueshme pagesa prej 10 Euro per vizen.

Situata shendetesore

Strukturat mjekesore spitalore publike vazhdojne te mungojne ndersa disa struktura shendetesore private jane te nivelit me te larte sesa ato publike edhe pse gjithsesi nuk jane ne gjendje te kryejne nderhyrje me komplekse.

Patenta dhe drejtueshmeria e rrjeti rrugor
Patenta italiane pranohet.
N.B : E nevojshme Certifikata nderkombetare e qarkullimit ( qe merret prane c/o M.C.T.C) per te importuar perkohesisht dhe qarkullimin me makinen perkatese.